Διαμέρισμα προς αγορά, Γαλλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 17616:
1.325.000 EURΔιαμέρισμα
Saint-Jean-de-Luz
3
86 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 86 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 2 τουαλέτες.
748.800 EURΔιαμέρισμα
Μασσαλία
2
1
91 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 91 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 18 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
525.000 EURΔιαμέρισμα
Παρίσι
1
32 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 32 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 11 m².
835.000 EURΔιαμέρισμα
Παρίσι
1
1
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα με στύλ παλαιακό και διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Η κατοικία είναι χωρίς ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά.
750.000 EURΔιαμέρισμα
Ανεσί
4
1
113 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 113 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 550 m². Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο 120 m².
1.495.000 EURΔιαμέρισμα
Κάννες
154 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 154 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και ένα κήπο πάτιο 105 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. 89700 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής.
1.545.000 EURΔιαμέρισμα
Κάννες
152 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 152 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και ένα κήπο πάτιο 63 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. 92700 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
1.450.000 EURΔιαμέρισμα
Κάννες
134 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 134 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα βεστιάριο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο 206 m² 50 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. 87000 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
445.000 EURΔιαμέρισμα
Παρίσι
1
27 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 27 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ενιαία και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα ξεχωριστή. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό.
890.000 EURΔιαμέρισμα
Παρίσι
1
55 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 55 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, ξεχωριστή και με ντούς καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια αποθήκη.