Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 242:
253.119 EURΔιαμέρισμα
Τσάταμ
X1 Chatham Waters, Kent
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.131.827 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
One Blackfriars, London SE1
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα βεστιάριο, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.068.726 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
One Blackfriars, London SE1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.306.198 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Chancery Quarters
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
3.037.432 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Cleland House, Westminster
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.226.223 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Sandringham, One Tower Bridge
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων και ένα ψυγείο αλλά και, 1 μπάνιο : με χαμάμ. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα ιδιωτική. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.237.416 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
One Blackfriars, London SE1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.075.579 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
St Johns, Westminster
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.743.711 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Chancery Quarters
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
213.745 EURΔιαμέρισμα
Τσάταμ
X1 Chatham Waters, Kent
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.