Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 260:
1.826.796 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
629.930 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα πληντύριο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι.
629.930 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και καλό φωτισμό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα πληντύριο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι.
767.369 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα πληντύριο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 18. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
607.023 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, έναν φούρνο, ένα πληντύριο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα.
601.296 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 12 ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
2.118.854 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο.
1.475.180 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
1.574.824 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
481.037 EURΔιαμέρισμα
Έτζγουερ
2
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα νεροχύτη και έναν απορροφητήρα αλλά και, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.