Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 242:
618.736 EURΔιαμέρισμα
Έτζγουερ
2
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 24 ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και ένα σπα.
3.937.412 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
4
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
2.587.442 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
4
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. με νότιο προσανατολισμό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια.
2.756.188 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ταβανογωνίες και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
1.799.904 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
1.687.462 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
1.231.847 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
1
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
376.867 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι.
449.990 EURΔιαμέρισμα
Έτζγουερ
2
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. 18 ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
1.884.333 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
3
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.