Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 242:
376.867 EURΔιαμέρισμα
Τσάταμ
X1 Chatham Waters, Kent
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
6.744.224 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
199 Knightsbridge Apartments
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό, με χαμάμ και ξεχωριστές. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
4.381.777 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
The Corniche, Albert Embankment
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα.
3.206.178 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Cleland House, Westminster
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
4.443.651 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Wessex, One Tower Bridge
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.068.726 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Consort House, Imperial Wharf
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
5.613.624 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
One Blackfriars, 33rd floor
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια : με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
438.740 EURΔιαμέρισμα
Έτζγουερ
Beaufort Park
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
944.979 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Atlas, 16th floor, City Road, London
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.327.470 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Atlas 21st floor, City Road, London
2
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.