Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15366:
155.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
1
1
39 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 39 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο ηλιόλουστη. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
106.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
1
2
86 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 86 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
378.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
1
1
32 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 32 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
133.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
1
1
43 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 43 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
210.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
2
1
53 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 53 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
199.500 EURΔιαμέρισμα
Colera
3
2
99 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 99 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 2 λεπτά. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
156.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
2
1
50 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 50 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και καινούριο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
166.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
2
1
50 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 50 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
181.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
2
1
42 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 42 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
142.000 EURΔιαμέρισμα
Roses
1
1
45 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 45 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κήπο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.