Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15366:
255.000 EURΔιαμέρισμα
Rota
3
2
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 38 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα.
395.000 EURΔιαμέρισμα
Μαρμπέγια
3
2
183 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 183 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοανατολικό. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 50 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα.
339.190 EURΔιαμέρισμα
Alcalà de Xivert
3
2
227 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 227 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου καλή μόνωση και ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
1.450.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
Calatrava, 10 2º 2ª
5
5
269 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 269 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1977. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
235.000 EURΔιαμέρισμα
Sevilla la Nueva
4184 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 4184 m². Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα κελάρι. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
180.000 EURΔιαμέρισμα
Βαλένθια
3
2
110 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 110 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1978 και είναι ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο και διαθέτει βόρειο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο.
890.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
2
155 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 155 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια διάπλατη βεράντα.
380.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
2
2
74 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 74 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 1914. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια.
365.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
Hurtado, 34,At1º
3
2
78 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 78 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1964. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα σε αυλή και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
560.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
3
2
118 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 118 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1940. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό και διαθέτει βόρειο 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ράφια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό.