Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14248:
285.800 EURΔιαμέρισμα
Λας Πάλμας ντε Γραν Κανάρια
42
2
164 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 164 m² και διαθέτει 42 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι χωρίς ανελκυστήρα με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης.
235.000 EURΔιαμέρισμα
Zahara de los Atunes
3
2
91 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 91 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
495.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
2
68 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 68 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι αυτόνομη, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό.
178.000 EURΔιαμέρισμα
Καντίθ
3
1
62 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 62 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 10 λεπτά. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
630.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
4
2
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
365.000 EURΔιαμέρισμα
Μαρμπέγια
2
2
110 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 110 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης.
270.000 EURΔιαμέρισμα
Καντίθ
3
2
122 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 122 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
315.000 EURΔιαμέρισμα
Καντίθ
3
2
185 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα δωμάτιο κουτιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο πάτιο και μια διάπλατη βεράντα.
617.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
3
2
148 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 148 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
220.000 EURΔιαμέρισμα
Καντίθ
3
2
98 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 98 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και μια διάπλατη βεράντα.