Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14085:
396.000 EURΔιαμέρισμα
Σαμπαντέλ
3
2
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 3 m². Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 7 m².
465.000 EURΔιαμέρισμα
Las Rozas
3
2
137 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 137 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 500 m καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 900 m καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο 3 αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 18 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
350.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
1
80 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 80 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ράφια και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
335.000 EURΔιαμέρισμα
Tarifa
2
1
68 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 68 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
1.400.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
5
5
214 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 214 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό και έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
820.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
4
2
158 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 158 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 2 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών.
499.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
2
81 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 81 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.300.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
5
3
353 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 353 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 100 m² 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
251.625 EURΔιαμέρισμα
Benahavís
2
2
115 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 115 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοανατολικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 10 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
185.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
1
34 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 34 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί ένα γκαράζ. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.