Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15366:
292.750 EURΔιαμέρισμα
Alcalà de Xivert
3
2
106 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 106 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου καλή μόνωση και ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
355.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
1
1
80 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 80 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νότιο και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης.
1.900.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
Paseo Bonanova, 39 5º1º
6
5
320 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 320 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1986. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
375.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
1
1
89 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 89 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Υπάρχει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό προαύλιο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
2.341.940 EURΔιαμέρισμα
Esplugues de Llobregat
5
5
303 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 303 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα εξωτερικήεσωτερική. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
232.000 EURΔιαμέρισμα
Las Rozas
2
2
79 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 79 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2003. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό.
640.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
4
2
114 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 114 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ωραίο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε αυλή, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα.
535.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
4
2
141 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 141 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και πρόσφατης κατασκευής και έχει κατασκευαστεί το 2006. Η σκεπή είναι επίπεδη. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια ταράτσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό βορειοανατολικό και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, γυάλινη οροφή και ηλεκτρικά ρολά, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ξεχωριστή, ένα πληντύριο, ένα στεγνωτήριο, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ντουλάπια. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα 85 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα εσωτερική. Τιμή : 20000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
510.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
2
2
69 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 69 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2018. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 8 αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
1.133.740 EURΔιαμέρισμα
Esplugues de Llobregat
4
3
215 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 215 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα εξωτερικήεσωτερική. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.