Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14248:
649.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
4
1
116 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 116 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στον δρόμο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
220.000 EURΔιαμέρισμα
El Puerto de Santa María
3
1
129 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 129 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα και έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ 50 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα.
195.000 EURΔιαμέρισμα
Χέρεζ
3
2
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Υπάρχει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
300.000 EURΔιαμέρισμα
Rota
3
2
106 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 106 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ 33 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
650.000 EURΔιαμέρισμα
Ανδαλουσία
3
3
140 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ένα πληντύριο και ένα στεγνωτήριο αλλά και, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια.
235.000 EURΔιαμέρισμα
Zahara de los Atunes
2
2
110 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 110 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 8 km. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα.
190.000 EURΔιαμέρισμα
Rota
2
2
75 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 75 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
155.000 EURΔιαμέρισμα
Καντίθ
3
1
77 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 77 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια διάπλατη βεράντα.
251.205 EURΔιαμέρισμα
Χέρεζ
3
2
122 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 122 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι ηλιακή και με φυσικό αέριο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
168.500 EURΔιαμέρισμα
Zahara de los Atunes
1
1
94 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 94 m² και διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 200 m. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα.