Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14086:
295.000 EURΔιαμέρισμα
Μαρμπέγια
3
1
75 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 75 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
890.000 EURΔιαμέρισμα
Benahavís
3
3
151 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 151 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
3.150.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
6
5
650 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 650 m² και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα.
232.000 EURΔιαμέρισμα
El Paraíso
2
2
118 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 118 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 26 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
231.000 EURΔιαμέρισμα
Cancelada
2
2
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
316.900 EURΔιαμέρισμα
Casares
3
2
114 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 114 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο χωρίς ανελκυστήρα με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
202.700 EURΔιαμέρισμα
Casares
3
2
112 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 112 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Η κατοικία είναι χωρίς ανελκυστήρα με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
760.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
3
2
122 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 122 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2019. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και ντουλάπια.
450.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
2
2
67 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 67 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2019. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
571.000 EURΔιαμέρισμα
Σαμπαντέλ
3
2
129 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 129 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 40 m² 3 m².