Διαμέρισμα προς αγορά, Πορτογαλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 17459:
650.000 EURΔιαμέρισμα
Λουλέ
3
3
164 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 164 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και πρόσφατης κατασκευής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας και μια αυλή. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 5 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 40 m² πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια, μια αποθήκη, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα γκαράζ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και ένα ιδιωτικό πάρκο με ψησταριά μια βεράντα 25 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη και μια αίθουσα φίτνες.
292.800 EURΔιαμέρισμα
Λουλέ
2
2
115 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 115 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 7 km καθώς επίσης και στην θάλασσα, 7 καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : μια αποθήκη, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα κοινή και μια πισίνα. Διαθέσιμο από 2019.
395.000 EURΔιαμέρισμα
Λουλέ
2
123 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 123 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ξεχωριστή, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 32 m² ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα ιδιωτικό πάρκο και μια βεράντα 25 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα, μια πισίνα εξωτερική και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
183.000 EURΔιαμέρισμα
Λουλέ
2
2
70 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 70 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 5 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες, 5 λεπτά. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
240.000 EURΔιαμέρισμα
Bobadela
3
2
118 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 118 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1989. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 154 m². Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ.
215.000 EURΔιαμέρισμα
Oeiras e São Julião da Barra
2
1
93 m²
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 93 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1972. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 93 m². Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
550.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
3
2
146 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 146 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2003. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 159 m². Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό δυτικό και διαθέτει ανατολικό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 37 m². Η θέρμανση είναι ηλεκτρική. Υπάρχει ένα γκαράζ.
220.000 EURΔιαμέρισμα
Tavira
2
2
103 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 103 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 103 m². Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη τύπου κουζινάκι, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
540.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
3
2
95 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 95 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1937 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 105 m². Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια.
280.000 EURΔιαμέρισμα
Sacavém
1
1
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 60 m². Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ.