Διαμέρισμα προς αγορά, Πορτογαλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15848:
1.800.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
4
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
815.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια αποθήκη. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
270.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
350.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα επωφελείται από καλό φωτισμό το οποίο την κάνει φωτεινό. Υπάρχει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
1.624.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια.
595.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν απορροφητήρα και με χαμάμ. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
830.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν απορροφητήρα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
760.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν απορροφητήρα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
1.200.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
4
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
547.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα.