Διαμέρισμα προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 178:
143.938 EURΔιαμέρισμα
Didim
4
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
105.554 EURΔιαμέρισμα
Güllük
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
187.119 EURΔιαμέρισμα
Κουσάντασι
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια.
155.932 EURΔιαμέρισμα
Alanya
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
94.759 EURΔιαμέρισμα
Güllük
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
209.909 EURΔιαμέρισμα
Alanya
Προς πώληση. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα κοινή.
46.780 EURΔιαμέρισμα
Didim
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
95.958 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
167.927 EURΔιαμέρισμα
Akbük
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
71.969 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.