Διαμέρισμα προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 2187:
189.000 EURΔιαμέρισμα
Alanya
5
2
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 5 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες, 5 λεπτά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
185.000 EURΔιαμέρισμα
Alanya
4
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ταβανογωνίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια πισίνα.
99.000 EURΔιαμέρισμα
Κουσάντασι
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
60.000 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
75.000 EURΔιαμέρισμα
Κουσάντασι
2
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μη-επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 2 km. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
120.000 EURΔιαμέρισμα
Didim
4
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
50.000 EURΔιαμέρισμα
Didim
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής.
204.000 EURΔιαμέρισμα
Κουσάντασι
1
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
70.000 EURΔιαμέρισμα
Beylikdüzü
1
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.