Διαμέρισμα προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 178:
53.977 EURΔιαμέρισμα
Κουσάντασι
1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
101.956 EURΔιαμέρισμα
Avsallar
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
69.570 EURΔιαμέρισμα
Akbük
2
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο και διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε σοκάκι, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 1 km. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με χαμάμ και ξεχωριστές. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα, μια πισίνα ιδιωτική και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
131.943 EURΔιαμέρισμα
Αττάλεια
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
89.961 EURΔιαμέρισμα
Bodrum
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
111.552 EURΔιαμέρισμα
Side Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
75.567 EURΔιαμέρισμα
Didim
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
50.378 EURΔιαμέρισμα
Side Belediyesi
2
3
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. με νότιο προσανατολισμό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 10 λεπτά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
101.956 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα κοινή.
101.956 EURΔιαμέρισμα
Güllük
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά. από Wifi.