Διαμέρισμα προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 2187:
58.000 EURΔιαμέρισμα
Akbük
2
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο και διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε σοκάκι, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 1 km. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με χαμάμ και ξεχωριστές. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα, μια πισίνα ιδιωτική και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
79.000 EURΔιαμέρισμα
Alanya
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 2 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
140.000 EURΔιαμέρισμα
Akbük
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
130.000 EURΔιαμέρισμα
Alanya
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
53.977 EURΔιαμέρισμα
Κουσάντασι
1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
75.000 EURΔιαμέρισμα
Bodrum
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
110.000 EURΔιαμέρισμα
Αττάλεια
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
36.000 EURΔιαμέρισμα
Side Belediyesi
2
3
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. με νότιο προσανατολισμό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 10 λεπτά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
75.000 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 150 m καθώς επίσης και σε ευκολίες, 150 m. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
101.956 EURΔιαμέρισμα
Güllük
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά. από Wifi.