Μονοκατοικία προς αγορά, Ανδόρα

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 26:
495.000 EURΜονοκατοικία
Aixirivall
5
3
320 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 320 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1996 και είναι ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 10 λεπτά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ενιαία και ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα βεστιάριο αλλά και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια, ένα υπόγειο, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και ένα σολάριουμ.
270.000 EURΜονοκατοικία
Sispony
2
1
103 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 103 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από καλό φωτισμό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα που χρησιμεύει σε δωμάτιο με μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο αλλά και 2 αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων.
2.500.000 EURΜονοκατοικία
Canillo
6
400 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 400 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1500. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό και έναν στάβλο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ξεχωριστή, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα υπόγειο, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
489.000 EURΜονοκατοικία
Sispony
3
2
275 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων 3 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 275 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1999. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση, ένα πλυσταριό και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
1.200.000 EURΜονοκατοικία
Ανδόρρα λα βέλα
4
3
521 m²
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι 5 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 521 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1987. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε χωράφια. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης, μια βιβλιοθήκη και μια αίθουσα φίτνες.
575.000 EURΜονοκατοικία
Les Escaldes
3
2
280 m²
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι 4 ορόφων 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 280 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2005. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε χωράφια και σε βουνά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ (50 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
475.000 EURΜονοκατοικία
Aixirivall
4
2
350 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 350 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2013. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση, ένα πλυσταριό και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε χωράφια και σε βουνά. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Διαθέσιμο από 1. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
330.000 EURΜονοκατοικία
Les Escaldes
3
2
125 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 125 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1987 και είναι ανακαινισμένο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια και σε βουνά. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο : 376647298. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
4.225.000 EURΜονοκατοικία
Les Escaldes
4
6
609 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 609 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 6 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια, μια αποθήκη και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 6 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
515.000 EURΜονοκατοικία
Aixirivall
7
3
320 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 320 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 7 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1970. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 10 λεπτά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.