Μονοκατοικία προς αγορά, Αυστρία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 2857:
1.890.000 EURΜονοκατοικία
Gmunden
255 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 255 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 690 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η βίλλα περιλαμβάνει ένα κελάρι και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 95 m². Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
399.000 EURΜονοκατοικία
Klosterneuburg
74 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 74 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 566 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο.
649.000 EURΜονοκατοικία
Klosterneuburg
126 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 126 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι έχει ανακαινιστεί το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1020 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε ταράτσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 649000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
570.000 EURΜονοκατοικία
Gmunden District
168 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 168 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1447 m². Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο : 0761289232. Τιμή : (χωρίς κοινόχρηστα).
420.000 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
93 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 93 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
459.000 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
102 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 102 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
59.000 EURΜονοκατοικία
Voitsberg
64 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 64 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 601 m². Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 550 m καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα κάστρο, 800 m. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 362 m².
409.000 EURΜονοκατοικία
Leutasch
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 958 m². Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
149.000 EURΜονοκατοικία
Pinggau
143 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 143 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2001. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 693 m². Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 2004 κουζίνες η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.