Μονοκατοικία προς αγορά, Αυστρία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 2778:
1.125.000 EURΜονοκατοικία
Ζέεφελντ
302 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 302 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1727 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη και διαθέτει βόρειο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία με επιφάνεια 75 m² ένα πλυσταριό και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
195.000 EURΜονοκατοικία
Donnerskirchen
50 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 50 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς.. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
695.000 EURΜονοκατοικία
Semmering
482 m²
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 482 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2041 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο ηλιόλουστη. Η βίλλα προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη τύπου κουζινάκι. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό αλλά και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών, μια αποθήκη και ένα κελάρι με επέκταση. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
399.000 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
128 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 128 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα χειμερινό κήπο. Τιμή : 3€ (EUR).
399.000 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
128 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 128 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα χειμερινό κήπο. Τιμή : 3€ (EUR).
850.000 EURΜονοκατοικία
Bodensdorf
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι μονοκατοικία 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2671 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα πλυσταριό αλλά και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : μια αποθήκη, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
1.750.000 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
398 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 398 m² και διαθέτει 11 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 857 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών, μια αποθήκη, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
848.670 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
168 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 168 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 547 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, ένα πληντύριο και ένα στεγνωτήριο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι ηλιακή, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
49.500 EURΜονοκατοικία
Voitsberg
24 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 24 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 347 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 3 θέσεων.
525.000 EURΜονοκατοικία
Spittal an der Drau
462 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 462 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 462 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει γύψινα σχέδια οροφής.