Μονοκατοικία προς αγορά, Αυστρία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 2599:
895.000 EURΜονοκατοικία
Mauerbach
231 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι μονοκατοικία με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 231 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και τακτοποιημένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 996 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 52 m² η οποία είναι επιπλωμένη και εξοπλισμένες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια σοφίτα με επέκταση. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
469.000 EURΜονοκατοικία
Vösendorf
125 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 125 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 625 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια σοφίτα με επέκταση. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 520 m². Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο : 0699. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
359.000 EURΜονοκατοικία
Neusiedl am See
193 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 193 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1060 m² στο οποίο υπάρχει ένας στάβλος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ράφια και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι και με ξύλο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
475.000 EURΜονοκατοικία
Βιέννη
122 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 122 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με ντούς και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 18 m² 25 m².
75.000 EURΜονοκατοικία
Rabensburg
68 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 68 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 501 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
2.450.000 EURΜονοκατοικία
Κιτζμπούχελ
250 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 150 m² 150 m², αυτό το σπίτι έχει ένα σπα. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο : 1.
324.900 EURΜονοκατοικία
Gänserndorf District
109 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 109 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος με προσανατολισμό βορειοδυτικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 92 m² μια βεράντα.
697.000 EURΜονοκατοικία
Gemeinde Lichtenberg
212 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 212 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 823 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : μια αποθήκη, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
299.000 EURΜονοκατοικία
Unterwaltersdorf
145 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 145 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 17 m² η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 17 m² ένα δωμάτιο κουτιών, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό 2 θέσεων και εμβαδού (23 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα 84 m². Τιμή : 299000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
299.000 EURΜονοκατοικία
Unterwaltersdorf
145 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 145 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 47 m² η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 47 m² ένα δωμάτιο κουτιών, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό 2 θέσεων και εμβαδού (56 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα 84 m². Τιμή : 299000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.