Μονοκατοικία προς αγορά, Βουλγαρία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 5829:
200.000 EURΜονοκατοικία
Gorno Sahrane
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και με ξύλο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
58.662 EURΜονοκατοικία
Σούμεν
Център/Centar
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 120 m². Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 400 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
198.000 EURΜονοκατοικία
Φιλιππούπολη
Старият град/Stariat grad
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 90 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο και διαθέτει ανατολικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
22.955 EURΜονοκατοικία
Σούμεν
Център, пл. 'Кристал'/Centar, pl. 'Kristal'
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 60 m². Υπάρχει ένα γκαράζ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
34.000 EURΜονοκατοικία
Σούμεν
Център/Centar
150 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 150 m². Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 700 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
35.707 EURΜονοκατοικία
Σούμεν
Томбул джамия, 'Раковска'/Tombul djamia, 'Rakovska'
50 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 50 m². Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους τοίχους από τούβλα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
140.000 EURΜονοκατοικία
Σόφια
с. Владая, ул. Офелиите/s. Vladaia, ul. Ofeliite
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m². Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ.
15.048 EURΜονοκατοικία
Kulewcza
с. Кюлевча/s. Kiulevcha
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 60 m². με νότιο προσανατολισμό. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
59.000 EURΜονοκατοικία
Σούμεν
Център/Centar
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 100 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα κελάρι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
48.600 EURΜονοκατοικία
Σάμοκοβ
гр. Самоков/gr. Samokov
186 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 186 m². Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 23 m² περιλαμβάνοντας έναν φούρνο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ (16 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 250 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.