Μονοκατοικία προς αγορά, Γερμανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 22:
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Βάισενμπουργκ ιν Μπάγιερν
712 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 712 m² και διαθέτει 25 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 32000 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι.. Το σπίτι περιλαμβάνει μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια βιβλιοθήκη.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Brenz
190 m²
Προς πώληση. Αυτή η φάρμα έχει καθαρό εμβαδόν 190 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 170400 m². Η φάρμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι.. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική. Υπάρχει ένα γκαράζ.
220.000 EURΜονοκατοικία
Moltzow
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
80.000 EURΜονοκατοικία
Oschersleben
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Meckenbeuren
314 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 314 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1105 m². Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 5 m² η οποία είναι επιπλωμένη και ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και μια πισίνα εξωτερική.
1.500.000 EURΜονοκατοικία
Χάναου
1568 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 1568 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 7466 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό βορειοανατολικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
90.000 EURΜονοκατοικία
Unterhaching
Προς πώληση. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
622.180 EURΜονοκατοικία
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 39000€ (EUR).
555.820 EURΜονοκατοικία
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 39000€ (EUR).
996.170 EURΜονοκατοικία
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο και μια βεράντα. Τιμή : 78000€ (EUR).