Μονοκατοικία προς αγορά, Γκάμπια

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 5:
94.759 EURΜονοκατοικία
Brufut
5
5
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 5 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2009 καθιστικά και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
71.969 EURΜονοκατοικία
Brufut
3
2
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα.
71.969 EURΜονοκατοικία
Brufut
3
2
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα κοινή.
413.820 EURΜονοκατοικία
Σερεκούντα
8
8
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 8 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
47.979 EURΜονοκατοικία
Σερεκούντα
2
3
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.