Μονοκατοικία προς αγορά, Γουαδελούπη

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15:
430.000 EURΜονοκατοικία
Trois Rivieres
3
2
103 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 103 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1999. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 186 m². Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο.
580.000 EURΜονοκατοικία
Le Gosier
5
214 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 214 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2016. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία και με λουτρό καθώς επίσης και 4 τουαλέτες ξεχωριστές. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ράφια, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 60 m², αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
934.500 EURΜονοκατοικία
Le Gosier
5
1
380 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη μονοκατοικία βίλλα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 380 m² και διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1991 και είναι ανακαινισμένο το 2015. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ράφια και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
340.000 EURΜονοκατοικία
Sainte Rose
2
1
154 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα με στύλ αμερικάνικο έχει καθαρό εμβαδόν 154 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα προσφέρει θέα στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
695.000 EURΜονοκατοικία
Le Gosier
5
2
417 m²
"Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 417 m² και διαθέτει 14 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 10 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Υπάρχει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει μια αίθουσα παιχνιδιών και ράφια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. 695000 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου)."
998.000 EURΜονοκατοικία
Le Gosier
4
250 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1991. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, υγραέριο και με λουτρό καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ράφια, ντουλάπια και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
378.000 EURΜονοκατοικία
Λε Λαμεντέν
4
1
130 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
698.000 EURΜονοκατοικία
Le Gosier
4
165 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 165 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1989. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστή. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια σοφίτα με επέκταση. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
419.000 EURΜονοκατοικία
Le Gosier
3
2
220 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 220 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. 419000 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου).
350.000 EURΜονοκατοικία
Λε Λαμεντέν
4
125 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 125 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1984 και είναι ανακαινισμένο. Η βίλλα προσφέρει θέα. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με λουτρό και ξεχωριστή. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.