Μονοκατοικία προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 491:
678.365 EURΜονοκατοικία
Great Haseley
2
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
1.028.853 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
1.469.784 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
4
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και ξεχωριστές. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
994.878 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
3
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα.
763.160 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
3
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα εργαστήριο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα βεστιάριο και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
621.834 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
3
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 11 περιλαμβάνοντας ένα νεροχύτη αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
876.221 EURΜονοκατοικία
Standlake
5
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη, έναν φούρνο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
480.508 EURΜονοκατοικία
Diss
4
2
222 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 222 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
2.261.215 EURΜονοκατοικία
Οξφόρδη
5
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
1.526.320 EURΜονοκατοικία
Οξφόρδη
5
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 4 καθιστικά, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.