Μονοκατοικία προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 532:
495.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
Mansfieldstown, Darver,Louth
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 19 μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
119.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
3 bedroom homes, Thorncourt, Drogheda Road, Ardee,Louth
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 8 η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο.
240.000 EURΜονοκατοικία
Ντάνταλκ
Breamount, Dundalk,Louth
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 17 η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 16 12. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα 5.
249.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
59 Rockfield, Stoneylane, Ardee,Louth
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 16 καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
120.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
80 Rockfield Close, Stoneylane, Ardee, Ardee,Louth
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας υγραέριο, έναν φούρνο, ένα στεγνωτήριο, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 16 καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
230.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
Rathbrist, Tallanstown, Tallanstown,Louth
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
225.000 EURΜονοκατοικία
Louth Village
Louth Village, Louth,Louth
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 13 ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ.
220.000 EURΜονοκατοικία
Κομητεία Λάουθ
6 The Saltings, Annagassan,Louth
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο.
275.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
The Brambles, Old Chapel Lane, Ardee,Louth
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και ένα ψυγείο αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
185.000 EURΜονοκατοικία
Annagassan
60 Clonmore, Hale Street, Ardee,Louth
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 15 περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 17 ένα πλυσταριό, ντουλάπια και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.