Μονοκατοικία προς αγορά, Ιρλανδία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 5026:
220.000 EURΜονοκατοικία
5
171 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι μονοκατοικία 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 171 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 32670 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό.
250.000 EURΜονοκατοικία
Λίμερικ
Clounlehard
3
3
2000 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι μονοκατοικία 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 2000 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό με ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
55.000 EURΜονοκατοικία
Δουβλίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
395.000 EURΜονοκατοικία
Λίσμορ
3
146 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 146 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
299.000 EURΜονοκατοικία
Kerry Airport
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια, μια αποθήκη και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι και με ξύλο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
195.000 EURΜονοκατοικία
Τιπεράρυ
4
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
250.000 EURΜονοκατοικία
Killashandra
3
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
205.000 EURΜονοκατοικία
Carrickmacross
84 Alderwood,Monaghan
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια.
350.000 EURΜονοκατοικία
Ardee
Tullykeel,Louth
4
271 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 271 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια.
495.000 EURΜονοκατοικία
Κομητεία Μιθ
5
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα.