Μονοκατοικία προς αγορά, Ιρλανδία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 4515:
240.000 EURΜονοκατοικία
Κελλς
Newrath View,Meath
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
299.870 EURΜονοκατοικία
Beaufort
3
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν φούρνο αλλά και, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
509.779 EURΜονοκατοικία
Dunkineely
5
4
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Υπάρχει ένα γκαράζ.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Bantry
5
5
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
425.000 EURΜονοκατοικία
Kerry Airport
4
2
205 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 205 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2023 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
250.000 EURΜονοκατοικία
Λίμερικ
3
1
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η σκεπή είναι πέτρινη. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 5261 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ.
175.000 EURΜονοκατοικία
Λίμερικ
4
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η σκεπή είναι πέτρινη. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 20 m καθώς επίσης και στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο : με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ.
587.745 EURΜονοκατοικία
Rossmore
8
5
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας και έναν στάβλο. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία και έναν φούρνο αλλά και, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
295.000 EURΜονοκατοικία
Ballinamore
4
3
"Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και ένα νεροχύτη αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο."
169.000 EURΜονοκατοικία
Ντόνεγκαλ
5
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο.