Μονοκατοικία προς αγορά, Ιρλανδία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 4520:
490.000 EURΜονοκατοικία
Rossmore
8
5
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας και έναν στάβλο. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία και έναν φούρνο αλλά και, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
650.000 EURΜονοκατοικία
Λόνγκφορντ
4
3
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, γυάλινη οροφή και καλό φωτισμό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν φούρνο αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο.
390.000 EURΜονοκατοικία
Mayo Abbey
4
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 60706 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
290.000 EURΜονοκατοικία
Γκάλγουεϊ
Tubber Road
3
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 21853 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ, μια εξάρτηση και έναν στάβλο. Το σπίτι προσφέρει θέα σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα ψυγείο και ένα νεροχύτη αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό 3 αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και ένα στεγασμένο κήπο.
350.000 EURΜονοκατοικία
Κομητεία Κέρι
5
2
850 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 850 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Η σκεπή είναι πέτρινη. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ και μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. από Wifi.
375.000 EURΜονοκατοικία
Κομητεία Κέρι
4
3
88 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 88 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
85.000 EURΜονοκατοικία
Κομητεία Λέιτριμ
3
1
68 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 68 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 6400 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
262.000 EURΜονοκατοικία
Δουβλίνο
3
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
620.000 EURΜονοκατοικία
Ντόνεγκαλ
4
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Υπάρχει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
299.870 EURΜονοκατοικία
Beaufort
3
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν φούρνο αλλά και, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.