Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 13677:
950.000 EURΜονοκατοικία
Estepona
4
2
454 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 454 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένα κομμάτι θάλασσας. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 15 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες και ένα γήπεδο τένις.
715.000 EURΜονοκατοικία
Manilva
4
3
293 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 293 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 15 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
750.000 EURΜονοκατοικία
Manilva
4
3
283 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 283 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το σαλέ διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 15 λεπτά. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
1.795.000 EURΜονοκατοικία
San Roque
7
5
620 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 620 m² και διαθέτει 7 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 5 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα.
560.000 EURΜονοκατοικία
Estepona
4
4
386 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 386 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια αίθουσα φίτνες.
2.000.000 EURΜονοκατοικία
Estepona
5
7
714 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 714 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου, 7 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα.
695.000 EURΜονοκατοικία
Las Rozas
5
3
303 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 303 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 100 m², αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα.
1.250.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
6
5
398 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 398 m² και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 25 m² η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 150 m² ένα σολάριουμ 25 m², αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα.
1.250.000 EURΜονοκατοικία
Estepona
5
3
375 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 375 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το σαλέ βρίσκεται σε ένα χωριό με προσανατολισμό νότιο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 3 καθιστικά και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
3.200.000 EURΜονοκατοικία
Casares
5
7
592 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 592 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση, ένα πλυσταριό και μια κάβα. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σαλέ διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 7 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 3 θέσεων 1 θέσης 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.