Μονοκατοικία προς αγορά σε Costa Blanca, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 1715:
1.450.000 EURΜονοκατοικία
Montgo de Toscamar
6
5
435 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 435 m² και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ. Διαθέσιμο από 1. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
250.000 EURΜονοκατοικία
Οντιγιέντ
5
2
353 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 353 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1940. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
595.000 EURΜονοκατοικία
Santa Pola
5
3
180 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 180 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1984. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 180 m². Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια.
650.000 EURΜονοκατοικία
Agres
9
4
1581 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 1581 m² και διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 9 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1880. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση, ένας αποθηκευτικός χώρος και ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια πισίνα. Τα κατοικίδια επιτρέπονται.
350.000 EURΜονοκατοικία
Banyeres de Mariola
4
2
355 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 355 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 2005. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ξύλινα στόρια, και είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο με ψησταριά μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα.
164.500 EURΜονοκατοικία
Cabo Roig
3
2
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2007. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 125 m². Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 45 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ και μια πισίνα.
116.900 EURΜονοκατοικία
Cabo Roig
2
1
71 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 71 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1989. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 90 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 45 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα κοινή. Τιμή : 320.
250.000 EURΜονοκατοικία
La Torre de les Maçanes
3
1
130 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 2010. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 550 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 50 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 40 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα νεροχύτη αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ντουλάπια και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα.
108.000 EURΜονοκατοικία
Torrevieja
2
1
65 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 65 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 2006. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 96 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Υπάρχει ένα γκαράζ.
1.490.000 EURΜονοκατοικία
Bocairent
4
3
406 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων με στύλ παλαιακό έχει καθαρό εμβαδόν 406 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1850 και είναι ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ξεχωριστή και έναν φούρνο μικροκυμάτων αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.