Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14950:
116.900 EURΜονοκατοικία
Cabo Roig
2
1
71 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 71 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1989. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 90 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 45 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα κοινή. Τιμή : 320.
45.000 EURΜονοκατοικία
Λας Πάλμας ντε Γραν Κανάρια
114 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη φάρμα έχει καθαρό εμβαδόν 114 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 120 m². Η φάρμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η φάρμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς.
330.000 EURΜονοκατοικία
Llucmajor
3
3
150 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2003. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 175 m² στο οποίο υπάρχει μια αυλή. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 500 m. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη και έναν απορροφητήρα αλλά και, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο 80 m² 18 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
224.750 EURΜονοκατοικία
Las Caletillas
4
2
160 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 160 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2001. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 178 m² στο οποίο υπάρχει ένα πλυσταριό. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
1.000.000 EURΜονοκατοικία
Astillero
15070 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη μονοκατοικία φάρμα έχει καθαρό εμβαδόν 15070 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 15070 m². Η φάρμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε σοκάκι, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα.
250.000 EURΜονοκατοικία
Santa Brígida
4
2
160 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 160 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 161 m². Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα.
335.000 EURΜονοκατοικία
Σαμπαντέλ
6
2
218 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 218 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και ένα κήπο πάτιο.
1.300.000 EURΜονοκατοικία
Ποθουέλο ντε Αλαρθόν
6
5
527 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 527 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2000 και είναι ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και μια σοφίτα. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια αίθουσα φίτνες.
265.000 EURΜονοκατοικία
Robledo de Chavela
3
2
175 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι μονοκατοικία 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 175 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2013. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νοτιοδυτικό και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ενιαία και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
415.000 EURΜονοκατοικία
Robledo de Chavela
5
3
355 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 355 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1978. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα εργαστήριο. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και ένα γήπεδο τένις.