Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14206:
512.000 EURΜονοκατοικία
Carcaixent
3
3
450 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 450 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο αλλά και, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά ένα σολάριουμ και μια πισίνα.
250.000 EURΜονοκατοικία
Οντιγιέντ
5
2
353 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 353 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1940. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
890.000 EURΜονοκατοικία
San Sebastián de los Reyes
5
4
404 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 404 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1971 και είναι ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν φούρνο αλλά και, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 45 m² 50 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία με επιφάνεια 50 m² ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
340.000 EURΜονοκατοικία
Βαλένθια
3
3
132 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 132 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1932 και έχει ανακαινιστεί το 1932. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό βορειοδυτικό και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 2 αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο.
595.000 EURΜονοκατοικία
Sant Quirze del Vallès
4
2
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1984. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 5 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο, 5 λεπτά. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία 4 αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
345.000 EURΜονοκατοικία
Montserrat
4
1
175 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 175 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1996. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα.
275.000 EURΜονοκατοικία
Sagunto
3
3
273 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 273 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2002. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα κάστρο και σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό βόρειο 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει θέα στον δρόμο και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
170.000 EURΜονοκατοικία
Sant Antoni de Benaixeve
4
3
215 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 215 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2001. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και μια αυλή. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 10 km καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία και ξεχωριστή, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής.
850.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
285 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 285 m². Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών, μια αποθήκη και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
1.900.000 EURΜονοκατοικία
Villanueva de la Cañada
9
7
990 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων με στύλ παλαιακό έχει καθαρό εμβαδόν 990 m² και διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 9 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 7 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ράφια, ντουλάπια, μια αποθήκη, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 6 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη, μια αίθουσα φίτνες και ένα γήπεδο τένις.