Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 23497:
265.200 EURΜονοκατοικία
Cubelles
3
3
185 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
198.900 EURΜονοκατοικία
Vélez-Málaga
3
1
193 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 193 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
294.900 EURΜονοκατοικία
Frigiliana
4
2
150 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μη-επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και ένα σολάριουμ 25 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
594.900 EURΜονοκατοικία
Vélez-Málaga
5
3
278 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 278 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 10 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
189.000 EURΜονοκατοικία
Estepona
4
2
198 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 198 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2000. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
1.049.900 EURΜονοκατοικία
Μάλαγα
592 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 592 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 85 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ράφια και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης 5 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 85 m² 100 m², αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
209.900 EURΜονοκατοικία
Vélez-Málaga
200 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νοτιοανατολικό. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα.. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
194.500 EURΜονοκατοικία
Torre del Mar
200 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1985. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό βορειοδυτικό. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή και ηλεκτρικά ρολά, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
138.900 EURΜονοκατοικία
Benamocarra
253 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 253 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1990. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό με προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 50 km καθώς επίσης και στην θάλασσα, 7 km καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ.
241.910 EURΜονοκατοικία
Roda de Berà
Calle
150 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2004. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.