Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14206:
5.800.000 EURΜονοκατοικία
L'Hospitalet de Llobregat
6
8
800 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 800 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 8 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο 250 m² μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική.
649.000 EURΜονοκατοικία
Barberà del Vallès
5
3
250 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1979. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
1.300.000 EURΜονοκατοικία
Ποθουέλο ντε Αλαρθόν
5
5
561 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 561 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1973. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 5 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 62 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
750.000 EURΜονοκατοικία
Bahía Dorada
4
4
288 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 288 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
380.000 EURΜονοκατοικία
Benahavís
3
3
222 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 222 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
299.000 EURΜονοκατοικία
Mataelpino
5
3
238 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 238 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση, άνετο και πρόσφατης κατασκευής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ προσφέρει θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
416.135 EURΜονοκατοικία
Μαρμπέγια
3
4
323 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 323 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σαλέ βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
510.000 EURΜονοκατοικία
Boadilla del Monte
6
2
240 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
615.000 EURΜονοκατοικία
Boadilla del Monte
5
3
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
275.000 EURΜονοκατοικία
Alpedrete
4
4
253 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 253 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια κάβα. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.