Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14950:
1.814.250 EURΜονοκατοικία
Μαρμπέγια
3
4
545 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 545 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σαλέ περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά, αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια αίθουσα φίτνες.
1.675.875 EURΜονοκατοικία
Μαρμπέγια
4
5
575 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 575 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σαλέ περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά, αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια αίθουσα φίτνες.
220.000 EURΜονοκατοικία
Estepona
3
2
140 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σαλέ διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Το σαλέ διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
600.000 EURΜονοκατοικία
Ποθουέλο ντε Αλαρθόν
4
4
176 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 176 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
790.000 EURΜονοκατοικία
Santo Domingo de la Calzada
6
3
225 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 225 m² και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο το 1988 2009. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό αλλά και 2 αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά, αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα. Τιμή : 365. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.500.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
3
2
413 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 413 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια ταράτσα. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
113.000 EURΜονοκατοικία
Vega de San Mateo
4
2
143 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 143 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1960. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 150 m². Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης, και είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων.
119.900 EURΜονοκατοικία
Moya
3
1
174 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 174 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1999. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 194 m². Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά.
121.420 EURΜονοκατοικία
Moya
51 m²
Προς πώληση. Αυτή η φάρμα έχει καθαρό εμβαδόν 51 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3205 m². Η φάρμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η φάρμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα.
198.000 EURΜονοκατοικία
Σεντ Κριστόμπαλ Ντε Λα Λαγκούνα
3
3
117 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 117 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2010. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 117 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3 λεπτά. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.