Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15791:
230.000 EURΜονοκατοικία
El Casar
5
2
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1990. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 304 m². Το οίκημα είναι ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
850.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
246 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 246 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1996. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ξεχωριστή, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια, ντουλάπια, ένα υπόγειο, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική.
155.000 EURΜονοκατοικία
Corpa
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 4 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1980. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και μια κάβα κρασιών.
495.000 EURΜονοκατοικία
Villanueva del Pardillo
305 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 305 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2014. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πλυσταριό. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
1.145.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
350 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 350 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2013. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ενιαία, ξεχωριστή, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 90 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
940.000 EURΜονοκατοικία
Villaviciosa de Odón
700 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 700 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2006. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
650.000 EURΜονοκατοικία
Pozuelo de Alarcón
4
3
248 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 248 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το σαλέ διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 7 m² η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ράφια, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια σοφίτα 31 m². Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 3 m², αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
595.000 EURΜονοκατοικία
Moralzarzal
6
4
370 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 370 m² και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 γραφείο και ράφια. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
1.295.000 EURΜονοκατοικία
Canillas de Aceituno
4
4
433 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 433 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 4 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα βεστιάριο και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ανεξάρτητο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
499.000 EURΜονοκατοικία
Villaviciosa de Odón
3
3
150 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη και ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο.