Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 23497:
392.000 EURΜονοκατοικία
Sant Antoni de Vilamajor
420 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 420 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1970. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Μπουριάνα
915 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 915 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 5 km καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
495.000 EURΜονοκατοικία
Bétera
Camino
435 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 435 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1950. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και μια κάβα κρασιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 3000 m² μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Διαθέσιμο από 1.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Gandia
Paseo
1350 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 1350 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2004. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 2 κουζίνες. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα πλυσταριό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ 11 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα 200 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
273.000 EURΜονοκατοικία
Gilet
312 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 312 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 28 m² 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και μια κάβα κρασιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
515.000 EURΜονοκατοικία
Βαλένθια
Plaza
140 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο πλήρως επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2007. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 26 m².
490.000 EURΜονοκατοικία
Llíria
414 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 414 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
450.000 EURΜονοκατοικία
Quart de Poblet
Calle
229 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 229 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα γκαράζ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα.
985.000 EURΜονοκατοικία
Las Rozas
Calle
1450 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 1450 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1990. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα 150 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και ένα γήπεδο τένις.
175.000 EURΜονοκατοικία
Almenara
Calle
111 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 111 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2008. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 60 m καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ.