Μονοκατοικία προς αγορά, Κένυα

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 4:
83.964 EURΜονοκατοικία
Kilifi
3
2
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα.
509.779 EURΜονοκατοικία
Μομπάσα
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η σκεπή είναι επίπεδη. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα ενιαία, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει ράφια και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
569.753 EURΜονοκατοικία
Μομπάσα
3
5
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η σκεπή είναι επίπεδη. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα.
260.000 EURΜονοκατοικία
Nanyuki
3
3
200 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2018. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 6474 m². Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα ενιαία, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.