Μονοκατοικία προς αγορά, Κροατία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 242:
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Buje
240 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2300 m². Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά, αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
165.000 EURΜονοκατοικία
Bužinija
79 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 79 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό με πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
125.000 EURΜονοκατοικία
Bužinija
80 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 80 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 10 λεπτά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
103.660 EURΜονοκατοικία
Bužinija
51 m²
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 51 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με νότιο προσανατολισμό. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
201.700 EURΜονοκατοικία
Bužinija
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με νότιο προσανατολισμό. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
2.500.000 EURΜονοκατοικία
Ούμαγκ
700 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 700 m² και διαθέτει 18 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1300 m². Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
249.000 EURΜονοκατοικία
Svetvinčenat
240 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 8 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 370 m² στο οποίο υπάρχει ένα πλυσταριό και μια κάβα. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 3 κουζίνες η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο με ψησταριά. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
235.000 EURΜονοκατοικία
Bužinija
110 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 110 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 250 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το σπίτι προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, ηλιακή και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Διαθέσιμο από Απριλίου 2018. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
98.040 EURΜονοκατοικία
Bužinija
49 m²
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 49 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με νότιο προσανατολισμό. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
169.000 EURΜονοκατοικία
Lun
112 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 112 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα δωμάτιο κουτιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 14 m². Τιμή : 169000€ (EUR).