Μονοκατοικία προς αγορά, Κροατία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 318:
211.000 EURΜονοκατοικία
Bužinija
80 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 80 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 306 m². Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
325.000 EURΜονοκατοικία
Njivice
206 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 206 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 941 m². Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 11 κουζίνες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια διάπλατη βεράντα.
195.000 EURΜονοκατοικία
Bužinija
85 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 85 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 800 m. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 85 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
135.000 EURΜονοκατοικία
Ούμαγκ
93 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 93 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό.
165.000 EURΜονοκατοικία
Ούμαγκ
53 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 53 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
325.000 EURΜονοκατοικία
Poreč
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 750 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 5 km. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι.. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
140.000 EURΜονοκατοικία
Poreč
71 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 71 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 800 m. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 71 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
150.000 EURΜονοκατοικία
Πούλα
2138 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 2138 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2138 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 4 km καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
392.000 EURΜονοκατοικία
Medulin
112 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 112 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 454 m². Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 1 km. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
65.000 EURΜονοκατοικία
Ούμαγκ
945 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 945 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 945 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό.