Μονοκατοικία προς αγορά, Λετονία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 70:
3.500.000 EURΜονοκατοικία
Ρϊγα
4
6
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό με ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης γύψινα σχέδια οροφής και ταβανογωνίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 6 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σπα.
1.000.000 EURΜονοκατοικία
Γιούρμαλα
Melluži, Kalēju iela
4
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3757 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 4 m² 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 3757 m² μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο και ένα χαμάμ.
65.000 EURΜονοκατοικία
Aloja
3
1
130 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1335 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ και μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
23.000 EURΜονοκατοικία
Βέντσπιλς
Augusta iela, 22
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 727 m². Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Υπάρχει ένα γκαράζ (97 m²).
160.000 EURΜονοκατοικία
Γιούρμαλα
Dubulti, Slokas iela, 113a
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2007. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1100 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
450.000 EURΜονοκατοικία
Βέντσπιλς
Strādnieku iela, 15
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1998. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1253 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 500000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
1.575.000 EURΜονοκατοικία
Γιούρμαλα
Priedaine, Laipu iela, 2
3
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2014. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1350 m². Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια.
2.288.000 EURΜονοκατοικία
Γιούρμαλα
Priedaine, Laipu iela, 6
4
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2014. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1409 m² με ένα κομμάτι θάλασσας. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
99.000 EURΜονοκατοικία
Γιέλγκαβα
Niedru iela, 18
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 711 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
270.000 EURΜονοκατοικία
Γιούρμαλα
Melluži, Grāvju iela, 27
4
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1850 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και στην θάλασσα, 10 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστές. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 1850 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.