Μονοκατοικία προς αγορά, Λετονία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 94:
1.300.000 EURΜονοκατοικία
Sunīši
Fazānu iela
4
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2013. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1800 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
24.000 EURΜονοκατοικία
Βέντσπιλς
Augusta, 22
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 727 m². Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Υπάρχει ένα γκαράζ (97 m²).
2.000.000 EURΜονοκατοικία
Ρϊγα
Centrs, Pulkveža Brieža iela
Προς πώληση. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 γραφεία, 2 γραφεία, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 10 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
4.198.178 EURΜονοκατοικία
Ρϊγα
4
6
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό με ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης γύψινα σχέδια οροφής και ταβανογωνίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 6 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σπα.
270.000 EURΜονοκατοικία
Ρϊγα
Bezdelīgu iela, 17
4
3
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο, πρόσφατης κατασκευής και καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 308 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό, σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό με ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και υγραέριο, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν φύλακα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα ιδιωτικό πάρκο και μια πισίνα. Τιμή : 60€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.950.000 EURΜονοκατοικία
Sigulda
Медниеку 3
7200 m²
Προς πώληση. Αυτό το κάστρο έχει καθαρό εμβαδόν 7200 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1848. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 538000 m².
160.000 EURΜονοκατοικία
Jūrmala
Dubulti, Slokas iela, 113a
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2007. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1100 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
450.000 EURΜονοκατοικία
Βέντσπιλς
Strādnieku iela, 15
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1998. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1253 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 500000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
1.575.000 EURΜονοκατοικία
Jūrmala
Priedaine, Laipu iela, 2
3
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2014. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1350 m². Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια.
2.288.000 EURΜονοκατοικία
Jūrmala
Priedaine, Laipu iela, 6
4
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2014. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1409 m² με ένα κομμάτι θάλασσας. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.