Μονοκατοικία προς αγορά, Μοντενέγκρο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 6:
45.580 EURΜονοκατοικία
3
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας και ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και μια αποθήκη. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και ένα σπα.
69.995 EURΜονοκατοικία
Žabljak
2
2
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
275.600 EURΜονοκατοικία
Dobra Voda
bb, Dobra Voda, Montenegro
2
2
106 m²
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 106 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 15 m. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.600.000 EURΜονοκατοικία
Ούλτσιν
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο αλλά και 2 αποθηκευτικούς χώρους : μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό (44 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
320.000 EURΜονοκατοικία
Orahovac
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 50 m. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και μια αποθήκη. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
320.000 EURΜονοκατοικία
Χέρτσεγκ Νόβι
no road name
3
2
230 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 230 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική.