Μονοκατοικία προς αγορά, Νέα Ζηλανδία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 5589:
Deadline TreatyΜονοκατοικία
Ώκλαντ
25 Calluna Crescent, Totara Heights, Manukau City, Auckland
4
3
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 661 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε λίμνη. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και ένα σπα.
193.727 EURΜονοκατοικία
Whanganui
9 Benefield Street, Wanganui East, Wanganui, Manawatu / Wanganui, 4500
4
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1005 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων.
140.732 EURΜονοκατοικία
Marton
3A Beckett Place, Marton, Rangitikei, Manawatu / Wanganui
2
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
NegotiationΜονοκατοικία
Οαμάρου
130 Reservoir Road, Oamaru, Waitaki, Otago
3
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 34925 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα ενιαία τύπου κουζινάκι, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων.
NegotiationΜονοκατοικία
Χέιστινγκς
932 Oliphant Road, Raureka, Hastings, Hawkes Bay
3
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 346 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
703.658 EURΜονοκατοικία
Ώκλαντ
1/ 106 Beresford Street, Bayswater, North Shore City, Auckland
3
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
206.092 EURΜονοκατοικία
Pahiatua
1 Brigidine Place, Pahiatua, Tararua, Manawatu / Wanganui
2
1
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 326 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
NegotiationΜονοκατοικία
Ώκλαντ
33 Goodland Street, Royal Oak, Auckland City, Auckland
4
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 375 m². Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα βεστιάριο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
NegotiationΜονοκατοικία
Ώκλαντ
96 Manuka Road, Bayview, North Shore City, Auckland, 0629
4
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 603 m². Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Deadline TreatyΜονοκατοικία
Ώκλαντ
5 O Dryden Place, Mount Wellington, Auckland City, Auckland
2
1
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 124 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα ενιαία, 1 μπάνιο.