Μονοκατοικία προς αγορά, Νήσοι Τουρκ και Κάικος

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14:
1.321.547 EURΜονοκατοικία
Horse Stable Beach North Caicos
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 1 δωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται έναν στάβλο.
5.745.857 EURΜονοκατοικία
Grace Bay
Luxury Waterfront Estate
4
12
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου, 12 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα.
2.518.453 EURΜονοκατοικία
Providenciales
Adam & Eve Villa
4
10
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 10 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ντουλάπια και μια αποθήκη. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα και ένα σπα.
176.796 EURΜονοκατοικία
Providenciales
2
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
786.740 EURΜονοκατοικία
Providenciales
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες.
159.116 EURΜονοκατοικία
Providenciales
2
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με ντούς καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα.
525.967 EURΜονοκατοικία
Providenciales
4
5
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα.
548.066 EURΜονοκατοικία
Providenciales
4
4
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 4 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα ιδιωτική. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
2.518.453 EURΜονοκατοικία
Providenciales
4
5
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ντουλάπια και μια αποθήκη. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα και ένα σπα.