Μονοκατοικία προς αγορά, Ουγγαρία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 89:
499.000 EURΜονοκατοικία
390 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 390 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3709 m² στο οποίο υπάρχει μια εξωτερική αποθήκη, μια κάβα 80 m² και ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και μια πισίνα εσωτερική. Τιμή : (χωρίς κοινόχρηστα). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
59.000 EURΜονοκατοικία
Barbacs
125 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 125 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1151 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ και μια εξωτερική αποθήκη. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο..
139.000 EURΜονοκατοικία
Βεσπρέμ
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2440 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση, ένας αχυρώνας, μια κάβα και ένα πηγάδι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ράφια, ένα κελάρι και μια κάβα κρασιών.
287.000 EURΜονοκατοικία
Σοπρόν
250 m²
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 250 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1700 m². Η βίλλα βρίσκεται σε ωραίο μέρος ηλιόλουστη. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρή ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό.. Η βίλλα περιλαμβάνει ένα κελάρι με επέκταση. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 6 θέσεων.
170.000 EURΜονοκατοικία
Μπαράνυα
140 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2000 m². Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
1.850.000 EURΜονοκατοικία
Gyenesdiás
700 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο και διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 700 m² και διαθέτει 14 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1033 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
225.000 EURΜονοκατοικία
Γκιόρ-Μονόν-Σοπρόν
185 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1791 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει θέα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα χειμερινό κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή από καλώδιο.
93.000 EURΜονοκατοικία
Barbacs
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 983 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό δυτικό. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο.
274.000 EURΜονοκατοικία
Szigliget
200 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ παλαιακό έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1695 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα και ένα πηγάδι. Το σπίτι προσφέρει θέα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο 1400 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο.
125.000 EURΜονοκατοικία
Fehértó
92 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 92 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο ανακαινισμένο το 2000. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 6229 m² στο οποίο υπάρχει ένας αχυρώνας. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα χειμερινό κήπο 6000 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.