Μονοκατοικία προς αγορά, Ουγγαρία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 77:
2.500.000 EURΜονοκατοικία
Sukoró
2670 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 2670 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 5855 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 3 κουζίνες τύπου κουζινάκι. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : μια αποθήκη, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών με επέκταση. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 470 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα εσωτερική και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
150.000 EURΜονοκατοικία
Ναγκικανίζσα
250 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 750 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
749.000 EURΜονοκατοικία
Szentendre
442 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 442 m² και διαθέτει 8 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 700 m². Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το σπίτι προσφέρει θέα σε ταράτσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα τύπου κουζινάκι με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 75 m² ντουλάπια, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο, μια βεράντα και ένα σολάριουμ 90 m² 15 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
275.000 EURΜονοκατοικία
Hegykő
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 846 m². Αυτό το καθαρό ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη, έναν φούρνο, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα εσωτερική και ένα σπα. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
287.000 EURΜονοκατοικία
Σοπρόν
250 m²
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 250 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1700 m². Η βίλλα βρίσκεται σε ωραίο μέρος ηλιόλουστη. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρή ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό.. Η βίλλα περιλαμβάνει ένα κελάρι με επέκταση. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 6 θέσεων.
1.190.000 EURΜονοκατοικία
Σοπρόν
1000 m²
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 1000 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2667 m². Η βίλλα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Η βίλλα προσφέρει θέα σε λίμνη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 γραφείο.
Τιμή κατόπιν ερωτήματοςΜονοκατοικία
Βουδαπέστη
750 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 750 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 895 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
800.000 EURΜονοκατοικία
Csomád
500 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 500 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση, ένας ξενώνας 80 m² και ένας αποθηκευτικός χώρος. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 2 κουζίνες. Η βίλλα περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών, μια αποθήκη, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο 8 m² 35 m², αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.