Μονοκατοικία προς αγορά, Ουκρανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15:
4.069.570 EURΜονοκατοικία
Berezivka
980 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 980 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα βεστιάριο, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι και με φυσικό αέριο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα γκαράζ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 120 m², και ένα ιδιωτικό πάρκο και μια πισίνα.
162.783 EURΜονοκατοικία
Οδησσός
170 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 12 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 170 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας υγραέριο. Το σπίτι περιλαμβάνει 16 καθιστικά, 7 γραφεία και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 90 m², και ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
125.000 EURΜονοκατοικία
Pidhirtsi
135 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 135 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο και σε λίμνη. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου με λουτρό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο με ψησταριά.
81.391 EURΜονοκατοικία
Κρεμεντσούγκ
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Υπάρχει ένα γκαράζ.
14.244 EURΜονοκατοικία
63 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 63 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι.
51.277 EURΜονοκατοικία
112 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 112 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται.
61.044 EURΜονοκατοικία
Βινιτσκά
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και πρόσφατης κατασκευής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι προσφέρει θέα σε λίμνη. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου με λουτρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο.
487.534 EURΜονοκατοικία
Κίεβο
295 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 295 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 6 άριο.
2.848.699 EURΜονοκατοικία
Horenychi
930 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 930 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 930 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας στάβλος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 3500000.
48.835 EURΜονοκατοικία
Μαριούπολη
150 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Υπάρχει ένα γκαράζ (25). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 17 άριο.