Μονοκατοικία προς αγορά, Πορτογαλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 9867:
825.000 EURΜονοκατοικία
Φάρο
7
7
370 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 370 m² και διαθέτει 13 δωμάτια των οποίων 7 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο και σε μια πλατεία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη τύπου κουζινάκι, 7 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 50 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία, 2 γραφεία και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και ένα στεγασμένο κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
990.000 EURΜονοκατοικία
Λουλέ
3
4
427 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 427 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε κήπο. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, σε κήπο και σε μια πλατεία. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα καθώς επίσης πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και με ξύλο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη και ένα γήπεδο τένις. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
250.000 EURΜονοκατοικία
Πορτιμάο
3
2
134 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 134 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο και σε μια πλατεία, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
1.690.000 EURΜονοκατοικία
Albufeira
4
5
425 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα μονοκατοικία με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 425 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια και μια αποθήκη. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, ένα στεγασμένο κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια πισίνα. Η βίλλα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
775.000 EURΜονοκατοικία
Λουλέ
4
5
215 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 215 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
510.000 EURΜονοκατοικία
Albufeira
4
4
213 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 213 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 4 km καθώς επίσης και στην θάλασσα, 4 καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα θερμαινoμενή.
699.000 EURΜονοκατοικία
Lagoa
6
3
170 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 170 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3 λεπτά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
595.000 EURΜονοκατοικία
Λάγκος
4
4
250 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο 1004 m² μια βεράντα και μια πισίνα.
445.000 EURΜονοκατοικία
Λουλέ
4
3
215 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 215 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα πλυσταριό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η βίλλα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
1.250.000 EURΜονοκατοικία
Πορτιμάο
5
4
305 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 305 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας ξενώνας. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.