Μονοκατοικία προς αγορά, Πορτογαλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 56961:
1.100.000 EURΜονοκατοικία
Almancil
3
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ παραδοσιακό διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 5 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
490.000 EURΜονοκατοικία
Torres Vedras
8
3
590 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 590 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
745.000 EURΜονοκατοικία
Σετούμπαλ
4
7
530 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 530 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 7 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ράφια, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
2.750.000 EURΜονοκατοικία
Κασκαΐς
5
3
850 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 3 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 850 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
450.000 EURΜονοκατοικία
Sesimbra
3
2
240 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 5 καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 80 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
1.200.000 EURΜονοκατοικία
Αμαδόρα
6
7
526 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 526 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια κάβα. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε λίμνη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα τύπου κουζινάκι, 7 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό, μια αποθήκη, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
995.000 EURΜονοκατοικία
Alenquer
4
5
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας στάβλος, ένας αποθηκευτικός χώρος και μια αυλή. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και με ξύλο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια πισίνα.
225.000 EURΜονοκατοικία
Montijo
3
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος με προσανατολισμό δυτικό και διαθέτει ανατολικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αποθήκη και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο με ψησταριά.
1.560.000 EURΜονοκατοικία
Palmela
6
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 35 m², 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 25 m² 65 m² 120 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία με επιφάνεια 25 m² μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
450.000 EURΜονοκατοικία
Cartaxo
5
2
426 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο πλήρως επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 426 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.