Μονοκατοικία προς αγορά, Σλοβενία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 18:
345.000 EURΜονοκατοικία
Dolina
3
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 44.
325.000 EURΜονοκατοικία
Krška Vas
3
2
423 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 423 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1990 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2590 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων και εμβαδού (60 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο 60 m² μια βεράντα.
99.000 EURΜονοκατοικία
Lendava
78 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 78 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2570 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και μια κάβα κρασιών.
99.000 EURΜονοκατοικία
Lendava
79 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 79 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια κάβα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και μια κάβα κρασιών.
95.000 EURΜονοκατοικία
Ponikve
1
88 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 88 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1985 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3374 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα.
290.000 EURΜονοκατοικία
210 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 210 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 846 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σπα. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
329.857 EURΜονοκατοικία
3
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αχυρώνας. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα νεροχύτη και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα.
385.000 EURΜονοκατοικία
170 m²
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 170 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2004. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 782 m² στο οποίο υπάρχει μια εξωτερική αποθήκη. Η βίλλα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα τύπου κουζινάκι. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
199.000 EURΜονοκατοικία
Lendava
258 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 258 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3117 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια κάβα κρασιών.
139.000 EURΜονοκατοικία
Kapele
5
2
346 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 346 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1975 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1018 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αποθήκη, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και ένα σπα. Τιμή : 00€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.