Μονοκατοικία προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 153:
349.000 EURΜονοκατοικία
Alanya
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1000 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι.. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου), 30€ (EUR) φόρος ακινήτου.
219.000 EURΜονοκατοικία
Alanya
200 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 500 m². Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Τιμή : (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου), 30€ (EUR) φόρος ακινήτου. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
369.000 EURΜονοκατοικία
Alanya
350 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 350 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Η σκεπή είναι επίπεδη. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Τιμή : (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου), 30€ (EUR) φόρος ακινήτου. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.