Μονοκατοικία προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 153:
615.838 EURΜονοκατοικία
Çiftlik Mahallesi
Cıftlık
7
5
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα διαθέτει 14 δωμάτια των οποίων 7 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1500 m². Η βίλλα βρίσκεται σε ένα χωριό και διαθέτει 6 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με ένα νεροχύτη αλλά και, 5 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ καθώς επίσης και 6 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα χαμάμ.
142.368 EURΜονοκατοικία
Ovacık
Ovacik
4
4
150 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 10 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η βίλλα βρίσκεται σε ωραίο μέρος και διαθέτει 3 μπαλκόνια. Η βίλλα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
141.083 EURΜονοκατοικία
Çatalarık Mahallesi
Üzümlü
6
4
250 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 12 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 2005. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 500 m². Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 4 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
64.943 EURΜονοκατοικία
Çatalarık Mahallesi
Üzümlü
2
2
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 2 μπαλκόνια. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και έναν απορροφητήρα αλλά και, 2 μπάνια : με ντούς καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
123.168 EURΜονοκατοικία
Çatalarık Mahallesi
Üzümlü
3
2
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα με στύλ αμερικάνικο διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 3 μπαλκόνια. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
62.286 EURΜονοκατοικία
Fethiye
Kemer
4
4
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 10 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ένα χωριό και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα.
151.160 EURΜονοκατοικία
Çatalarık Mahallesi
Üzümlü
3
2
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 3 μπαλκόνια. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
133.245 EURΜονοκατοικία
Çatalarık Mahallesi
Üzümlü
3
2
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 4 μπαλκόνια. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η βίλλα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
128.766 EURΜονοκατοικία
Ovacık
Ovacik
4
3
150 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 500 m². Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 4 μπαλκόνια. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 3 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.