Μονοκατοικία προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 116:
65.971 EURΜονοκατοικία
Κουσάντασι
4
4
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων με στύλ διώροφο διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
190.717 EURΜονοκατοικία
Boğaziçi Köyü
4
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική. Τιμή : 850£ (GBP).
326.258 EURΜονοκατοικία
Kalkan Belediyesi
3
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική.
113.951 EURΜονοκατοικία
Payallar Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
1.163.495 EURΜονοκατοικία
Κωνσταντινούπολη
7
7
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 7 υπνοδωμάτια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου, 7 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
140.622 EURΜονοκατοικία
Didim
4
3
240 m²
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2009 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 300 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Η βίλλα διαθέτει 2 μπαλκόνια. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 3 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό 1 αποθηκευτικό χώρο : μια αποθήκη και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
56.249 EURΜονοκατοικία
Κουσάντασι
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων με στύλ διώροφο διαθέτει 1 δωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018.. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
108.774 EURΜονοκατοικία
Κουσάντασι
3
2
130 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 1. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο.
269.883 EURΜονοκατοικία
Göcek Köyü
4
4
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε σοκάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
1.679.271 EURΜονοκατοικία
Κωνσταντινούπολη
7
5
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 7 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο στο ισόγειο με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.