Μονοκατοικία προς αγορά, Φιλιππίνες

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 4:
103.155 EURΜονοκατοικία
Liloan
3
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα και έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο. από Wifi.
1.439.375 EURΜονοκατοικία
Island Garden City of Samal
11
10
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 10 δωμάτια των οποίων 11 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 10 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο.
1.165.728 EURΜονοκατοικία
Tagaytay
5
4
643 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 643 m² και διαθέτει 14 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2010. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2581 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 2 μπαλκόνια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα τύπου κουζινάκι περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη και έναν απορροφητήρα αλλά και, 4 μπάνια καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και μια αποθήκη. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
380.000 EURΜονοκατοικία
Governor Generoso
4
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο.