Διαμέρισμα προς αγορά, Πορτογαλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 15293:
330.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται.
730.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
5
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
430.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
1
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά 1 αποθηκευτικό χώρο : μια αποθήκη. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα και έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και μια πισίνα θερμαινoμενή. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
150.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
480.000 EURΔιαμέρισμα
Κασκαΐς
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό 2 αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων.
247.950 EURΔιαμέρισμα
Πόρτο
R. João Allen
2
3
88 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 88 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Διαθέσιμο από 11. Τιμή : 170750€ (EUR). Το διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
455.000 EURΔιαμέρισμα
Oeiras
3
2
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων.
340.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
1
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια αποθήκη. Υπάρχει ένα γκαράζ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
175.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2018. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ωραίο μέρος με προσανατολισμό δυτικό. Η κατοικία είναι χωρίς ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 3 λεπτά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη τύπου κουζινάκι περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο.
500.000 EURΔιαμέρισμα
Λισαβόνα
1
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια αποθήκη. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.