Διαμέρισμα προς αγορά, Πορτογαλία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 17956:
234.000 EURΔιαμέρισμα
Λουλέ
3
2
140 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο το 2017. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και υγραέριο, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό αλλά και 2 αποθηκευτικούς χώρους : ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα 27 m². Το διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
209.000 EURΔιαμέρισμα
Lagoa
2
1
99 m²
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 99 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 100 m. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα κοινή και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
255.000 EURΔιαμέρισμα
Πορτιμάο
1
1
68 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 68 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με χαμάμ. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα εσωτερική, μια πισίνα θερμαινoμενή και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
115.000 EURΔιαμέρισμα
Πορτιμάο
1
43 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 43 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με χαμάμ. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα θερμαινoμενή, μια πισίνα εσωτερική και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
360.000 EURΔιαμέρισμα
Λάγκος
3
2
112 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 112 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 12 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 15 λεπτά. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα 30 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα και μια πισίνα κοινή. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή. Το διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
280.000 EURΔιαμέρισμα
Λάγκος
2
2
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 12 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 15 λεπτά. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, μια πισίνα και μια πισίνα κοινή. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή. Το διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
380.000 EURΔιαμέρισμα
Λάγκος
3
3
144 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 144 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 12 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 20 λεπτά. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα 50 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή. Το διαμέρισμα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
270.000 EURΔιαμέρισμα
Λουλέ
2
2
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο και σε μια πλατεία, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ράφια, μια αποθήκη, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 6000 m² μια βεράντα και μια πισίνα.
259.000 EURΔιαμέρισμα
São Brás de Alportel
3
3
185 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά μια βεράντα.
175.000 EURΔιαμέρισμα
Albufeira
Προς πώληση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 6 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα εξωτερική. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.