Διαμέρισμα προς αγορά, Spain

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 21130:
145.000 EURΔιαμέρισμα
Plana Alta
Calle
159 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 159 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1982. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια αίθουσα παιχνιδιών. Υπάρχει ένα γκαράζ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο πάτιο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
165.000 EURΔιαμέρισμα
Pujol
Avenida
101 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 101 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2007. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 25 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 50 m. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
129.900 EURΔιαμέρισμα
Καστεγιόν δε λα Πλάνα
Calle
122 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 122 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1977. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα 8 m².
255.000 EURΔιαμέρισμα
Βαλένθια
Avenida
136 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 136 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1995. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα, 4 km καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 9 m² 9 m² 24 m².
225.000 EURΔιαμέρισμα
Βαλένθια
Calle
81 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 81 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 2003. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό δυτικό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 20 m².
210.000 EURΔιαμέρισμα
Cullera
Avenida
82 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 82 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1966. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή το οποίο την κάνει ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Διαθέσιμο από 1.
155.000 EURΔιαμέρισμα
Sagunto
Plaza
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1988. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 20 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο.
235.000 EURΔιαμέρισμα
Gandia
Paseo
101 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 101 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1978. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 12 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή από Wifi.
165.000 EURΔιαμέρισμα
Oropesa del Mar
Paseo
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2002. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 20 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα σολάριουμ και μια πισίνα.
167.000 EURΔιαμέρισμα
Canet d'en Berenguer
Calle
95 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 95 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2006. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.