Διαμέρισμα προς αγορά, Spain

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14789:
190.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
1
68 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 68 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης, και είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
220.000 EURΔιαμέρισμα
Καντίθ
4
2
163 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 163 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 10 λεπτά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
250.000 EURΔιαμέρισμα
Μαρμπέγια
2
2
109 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 109 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
1.000.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
5
5
292 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 292 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και ένα γήπεδο τένις.
485.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
5
3
154 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 154 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και ένα γήπεδο τένις.
615.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
3
2
116 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 116 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
595.000 EURΔιαμέρισμα
Μαρμπέγια
3
2
170 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 170 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 1 km καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Διαθέσιμο από 1.
475.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
3
2
111 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 111 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό.
2.800.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
672 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 672 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1954. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 90 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων 1 θέσης. Τιμή : 365. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
1.490.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
174 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα με στύλ παραδοσιακό και διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 174 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1970. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε αυλή, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 2 λεπτά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά μια διάπλατη βεράντα 67 m².