Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14053:
389.000 EURΔιαμέρισμα
Βαλένθια
1
2
141 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 141 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1950 και είναι ανακαινισμένο το 2015. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό.
995.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
2
146 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 146 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό δυτικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ξύλινα στόρια, και είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά και ένα βεστιάριο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν φύλακα και έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
770.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
3
2
124 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 124 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1935 και είναι ανακαινισμένο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό.
499.900 EURΔιαμέρισμα
Μπανταλόνα
4
2
145 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 145 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 2013. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
820.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
3
2
130 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1957. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό δυτικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι αυτόνομη, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 15 m².
640.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
Ravella, 10 At. 2ª
2
2
81 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 81 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 15 m².
480.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
3
3
130 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1880 και είναι ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Η κατοικία είναι χωρίς ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
1.525.000 EURΔιαμέρισμα
L'Hospitalet de Llobregat
4
4
202 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 202 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2015. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 30 m².
670.000 EURΔιαμέρισμα
Βαρκελώνη
3
2
149 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 149 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1920 και είναι ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο.
890.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
3
3
128 m²
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 128 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 1972 και είναι ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα στον δρόμο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, επιπλωμένη, ξεχωριστή και έναν φούρνο αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 45 καθιστικά, 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία με επιφάνεια 45 m² ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.