Διαμέρισμα προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14658:
860.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
4
2
167 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 167 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης.
680.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
4
2
147 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 147 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης.
485.000 EURΔιαμέρισμα
Canillas de Aceituno
2
2
105 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 105 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης 2 θέσεων. Διαθέσιμο από 1. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
450.000 EURΔιαμέρισμα
El Paraíso
3
3
317 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα με στύλ μοντέρνο και διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 317 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοανατολικό. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ένα πληντύριο, ένα στεγνωτήριο και ένα ψυγείο αλλά και, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
823.000 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
2
3
144 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 144 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, επιπλωμένη, έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
95.000 EURΔιαμέρισμα
Collado Villalba
3
1
90 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 90 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 150 m. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
995.700 EURΔιαμέρισμα
Μαδρίτη
5
5
195 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 195 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, επιπλωμένη, έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 5 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
270.000 EURΔιαμέρισμα
El Puerto de Santa María
2
1
91 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 91 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένα πλυσταριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
105.000 EURΔιαμέρισμα
Chiclana de la Frontera
1
1
50 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 50 m² και διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
520.000 EURΔιαμέρισμα
San Sebastián de los Reyes
4
2
174 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 174 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα δωμάτιο κουτιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 10 m², αυτό το διαμέρισμα έχει μια πισίνα.