Διαμέρισμα προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 251:
82.764 EURΔιαμέρισμα
Dalaman
2
2
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο και ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
100.768 EURΔιαμέρισμα
Ortaca
Sarıgerme
2
2
129 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 129 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 3 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια : με ντούς καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
106.372 EURΔιαμέρισμα
Sarıgerme
Sarigerme
2
2
83 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 83 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 6 km καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
66.063 EURΔιαμέρισμα
Ölüdeniz Mahallesi
Ovacik
2
1
85 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 85 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 2 μπαλκόνια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
83.978 EURΔιαμέρισμα
Ovacık
Ovacik
4
2
140 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια και ένα κελάρι. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
72.781 EURΔιαμέρισμα
Ölüdeniz Mahallesi
Ovacik
3
3
120 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 3 μπαλκόνια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
63.823 EURΔιαμέρισμα
Ölüdeniz Mahallesi
Ovacik
2
1
75 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 75 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 3 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
140.000 EURΔιαμέρισμα
Güllük
2
1
122 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 122 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Διαθέσιμο από Μαΐου. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
159.000 EURΔιαμέρισμα
Ağaçlı Mahallesi
2
1
77 m²
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 77 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 91 m² με ένα κομμάτι θάλασσας. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
86.217 EURΔιαμέρισμα
Ovacık
Ovacik
3
2
105 m²
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 105 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 4 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα ψυγείο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών, ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.