Διαμέρισμα προς αγορά, Τουρκία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 2187:
63.000 EURΔιαμέρισμα
Efeler Mahallesi
Hasir Mah,
1
1
45 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 45 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2005. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2500 m². Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
181.219 EURΔιαμέρισμα
Bodrum
2
1
75 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 75 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 400 m². Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα κελάρι. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
113.260 EURΔιαμέρισμα
Silivri
Yeni Mah. fırat Yılmaz Çakıroğlu Sk.No:23 A Silivri, 34570 Elit Residence/İstanbul, Turkey
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Περιέχει εξίσου 1 τουαλέτα.
39.000 EURΔιαμέρισμα
Didim
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
90.000 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 150 m καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
85.000 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα κοινή.
79.000 EURΔιαμέρισμα
Güllük
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
93.000 EURΔιαμέρισμα
Side Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
80.000 EURΔιαμέρισμα
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
249.000 EURΔιαμέρισμα
Κας
3
3
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα ψυγείο αλλά και, 3 μπάνια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.