Διαμέρισμα προς αγορά, United Kingdom

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 323:
4.303.312 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Southbank Tower
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.117.683 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
55 Upper Ground
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
222.000 EURΔιαμέρισμα
Great Wakering
1
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1970. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3000 m. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ράφια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
706.630 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
4
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια.
339.126 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
1
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
480.508 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. 18 2 αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό.
491.814 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα πληντύριο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 23 ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
5.370.387 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
124 Seymour Place London
3
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα πληντύριο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
621.834 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
1
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και καλό φωτισμό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα νεροχύτη και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό 2 αποθηκευτικούς χώρους : ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
763.160 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
2
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα με στύλ διώροφο διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστή. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.