Διαμέρισμα προς αγορά, United Kingdom

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 375:
1.101.929 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
55 Upper Ground
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, επιπλωμένη, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
4.407.718 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Southbank Tower
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.169.061 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
55 Upper Ground
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
85.511 EURΔιαμέρισμα
Λίβερπουλ
1
23 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 23 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2020. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα πλυσταριό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
175.084 EURΔιαμέρισμα
Σάλφορντ
1
1
48 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 48 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019. Το οίκημα βρίσκεται στο 3ο όροφο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
148.318 EURΔιαμέρισμα
Μάντσεστερ
2
1
40 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 40 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
289.791 EURΔιαμέρισμα
Στόκπορτ
2
2
84 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 84 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019 και είναι ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
239.591 EURΔιαμέρισμα
Manchester
1
1
40 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 40 m² και διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά.
405.023 EURΔιαμέρισμα
Manchester
2
2
71 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 71 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
855.683 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Quadrangle Tower Cambridge Square
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες.. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.