Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 205:
1.122.713 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Upper Ground
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.469.968 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
30 Albert Embankment
2
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα χειμερινό κήπο.
1.066.577 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
55 Upper Ground
1
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, επιπλωμένη, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
4.266.309 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Southbank Tower
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.908.612 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
55 Upper Ground
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.226.077 EURΔιαμέρισμα
2
100 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
705.414 EURΔιαμέρισμα
2
1
55 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 55 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο.
515.064 EURΔιαμέρισμα
2
74 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 74 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα.
458.519 EURΔιαμέρισμα
2
1
49 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 49 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρει θέα σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο ξεχωριστή. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
212.744 EURΔιαμέρισμα
1
26 m²
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 26 m². Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.