Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 239:
874.360 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Atlas, 145 City Road, London
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
907.775 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
The Atlas Building, 18th floor
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
666.073 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Grantham House, City Island
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, 1 μπάνιο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.280.910 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Riverlight 4, Nine Elms
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Υπάρχει μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη και μια αίθουσα φίτνες.
6.124.978 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
The Corniche, Albert Embankment
3
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα.
5.012.257 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
The Corniche, Albert Embankment
3
Προς πώληση. Αυτό το ωραίο επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.475.776 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Lockside House, Chelsea Creek
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα ενιαία, 2 μπάνια : με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα, μια πισίνα θερμαινoμενή και ένα σπα θερμαινoμενή. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
545.779 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Waterfront, Royal Arsenal Riverside
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Διαθέσιμο από Δεκεμβρίου. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
250.613 EURΔιαμέρισμα
Τσάταμ
X1 Chatham Waters, Kent
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
2.110.717 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
One Blackfriars, London SE1
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα βεστιάριο, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.