Διαμέρισμα προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 260:
222.000 EURΔιαμέρισμα
Great Wakering
1
60 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1970. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3000 m. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ράφια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
515.397 EURΔιαμέρισμα
Westerham
Mapleton Road, Four Elms, TN8
3
2
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα χωριό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα πληντύριο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά.
97.353 EURΔιαμέρισμα
Λίβερπουλ
Edgar Street, Liverpool, L3
2
1
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία διαμέρισμα διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2020. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα πληντύριο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
773.095 EURΔιαμέρισμα
Λονδίνο
Nine Elms Point, London
1
Προς πώληση. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 1 δωμάτιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό.