Μονοκατοικία προς αγορά, Spain

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 17607:
910.000 EURΜονοκατοικία
Boadilla del Monte
5
6
468 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 468 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένα πλυσταριό. Το σαλέ διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 6 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σαλέ περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
780.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
5
2
240 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 3 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 2 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
3.400.000 EURΜονοκατοικία
Somosaguas
8
7
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σαλέ 3 ορόφων διαθέτει 8 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2002. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από καλό φωτισμό το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 7 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
1.270.000 EURΜονοκατοικία
El Puerto de Santa María
5
5
576 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 576 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα σε σοκάκι, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία.
850.000 EURΜονοκατοικία
Brunete
525 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 525 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2015. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά, και είναι φωτεινό.. Το σπίτι περιλαμβάνει μια αποθήκη, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
2.395.000 EURΜονοκατοικία
Μαρμπέγια
4
5
532 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 532 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
850.000 EURΜονοκατοικία
Arroyo de la Encomienda
4
4
270 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 270 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό και έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
1.050.000 EURΜονοκατοικία
Las Rozas
340 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 340 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2009 και είναι ανακαινισμένο. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών και ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
800.000 EURΜονοκατοικία
Algete
1445 m²
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 1445 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1974. Η σκεπή είναι γαλλική. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένα πλυσταριό. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 4 θέσεων 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
1.060.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
285 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 285 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1998. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ράφια, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.