Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 14623:
450.000 EURΜονοκατοικία
Bollullos de la Mitación
3
3
340 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 340 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα βεστιάριο, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 550 m² με ψησταριά μια βεράντα και ένα σολάριουμ 97 m², αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης. Το σαλέ διαθέτει φωτοβολταϊκά.
950.000 EURΜονοκατοικία
Ποθουέλο ντε Αλαρθόν
4
4
571 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 571 m² και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σαλέ διαθέτει προσανατολισμό νοτιοδυτικό. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 3 καθιστικά εμβαδού 45 m² 54 m² 30 m² καθώς επίσης και 3 τραπεζαρίες με επιφάνεια 30 m² και 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα.
190.000 EURΜονοκατοικία
Zahara de los Atunes
2
2
71 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 71 m² και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
1.150.000 EURΜονοκατοικία
Boadilla del Monte
5
4
402 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 402 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το σαλέ βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σαλέ διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία και ξεχωριστή, 4 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο και ένα δωμάτιο κουτιών. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
840.000 EURΜονοκατοικία
Las Rozas
5
5
370 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 370 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σαλέ βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ράφια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 300 m², αυτό το σαλέ έχει μια πισίνα.
7.000.000 EURΜονοκατοικία
L'Hospitalet de Llobregat
8
5
713 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 713 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό δυτικό και διαθέτει νότιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα βεστιάριο, ράφια, ένα υπόγειο, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
565.000 EURΜονοκατοικία
Σαμπαντέλ
4
3
298 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 298 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1998. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
680.000 EURΜονοκατοικία
Σαμπαντέλ
4
4
211 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 211 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1999. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο και σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι επιφάνειας 45 m². Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 3 θέσεων και εμβαδού (110 m²).
1.180.000 EURΜονοκατοικία
Βαρκελώνη
5
4
360 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 360 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1992. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα εργαστήριο. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα επωφελείται από καλό φωτισμό το οποίο την κάνει φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 4 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 6 m² 18 m². Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
295.000 EURΜονοκατοικία
Chiva
4
3
255 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 255 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2003. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ανατολικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.