Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 13659:
430.000 EURΜονοκατοικία
Bigues i Riells
3
3
312 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 312 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1999. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο και σε χωράφια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 3 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια βιβλιοθήκη.
995.000 EURΜονοκατοικία
Sant Cugat del Vallès
5
4
578 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 578 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1998. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 15 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 6 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και ένα γήπεδο τένις.
1.200.000 EURΜονοκατοικία
Sant Cugat del Vallès
4
5
564 m²
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 564 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο το 2018. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 2 λεπτά καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 5 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 6 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
490.000 EURΜονοκατοικία
Caldes de Montbui
4
3
286 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 286 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση, άνετο και τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1984. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένα πλυσταριό. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά ένα σολάριουμ και μια πισίνα.
799.000 EURΜονοκατοικία
La Garriga
4
3
300 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1976. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
305.000 EURΜονοκατοικία
Sant Antoni de Benaixeve
3
3
225 m²
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 225 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2012. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό καθώς επίσης και 1 τουαλέτα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, ένα ιδιωτικό πάρκο και μια πισίνα κοινή.
465.000 EURΜονοκατοικία
Boadilla del Monte
3
3
194 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 194 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια, μια αποθήκη, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
790.000 EURΜονοκατοικία
Μαδρίτη
5
4
277 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 277 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1980. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά και μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ράφια, ντουλάπια, ένα υπόγειο, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
429.000 EURΜονοκατοικία
San Agustín del Guadalix
3
3
187 m²
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 187 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σαλέ διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από ηλεκτρικά ρολά, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
453.000 EURΜονοκατοικία
Almenara
130 m²
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 130 m². Το σαλέ διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη και με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης.