Μονοκατοικία προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο

Ταξινόμηση αποτελεσμάτων 56:
799.000 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
4
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
1.308.756 EURΜονοκατοικία
Brasted
Wilkins Way, Brasted, TN16
5
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
751.839 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
4
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.503.677 EURΜονοκατοικία
Τόνμπριτζ
London Road, Tonbridge, TN10
5
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι με στύλ αμερικάνικο διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, ξύλινα στόρια, μια τζαμαρία και καλό φωτισμό το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη και έναν απορροφητήρα αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ράφια, ντουλάπια, μια αποθήκη, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με ξύλο και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.002.451 EURΜονοκατοικία
Ίστμπουρν
Furness Road, Eastbourne BN21
6
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη και έναν απορροφητήρα αλλά και, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
4.008.692 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
The Villas, Barnes
4
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα ενιαία, 4 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
2.227.670 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
Chiswick Gate
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι με στύλ παραδοσιακό διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
3.001.785 EURΜονοκατοικία
Λονδίνο
Fulham Riverside, London SW6
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα βεστιάριο και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
1.503.677 EURΜονοκατοικία
Sevenoaks
Plaxtol, Sevenoaks,TN15
5
4
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι με στύλ αμερικάνικο διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αχυρώνας και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο και σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα νεροχύτη και έναν απορροφητήρα αλλά και, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια, μια αποθήκη και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με ξύλο και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
1.670.752 EURΜονοκατοικία
Oxted
Woodhurst Park, Oxted, RH8
6
3
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.