Μονοκατοικία προς αγορά, Αυστραλία - 11.306 αποτελέσματα

Lutwyche
Chelmsford Avenue 7
13
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 607 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 733 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και ξεχωριστές. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα.
Calamvale
Diamantina Street 55/2
23
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 150 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες και ένα γήπεδο τένις.
Eight Mile Plains
Bolinda Street 53
37
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 1 ορόφoυ διαθέτει 7 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 667 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 613 m² στο οποίο υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Yarrabilba
Tempera Place 2
23
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 229 m². Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο και ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 378 m². Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 630 m². Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ταβανογωνίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Bargo
Cambalan Street 8A
24
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1243 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά και 1 γραφείο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.