Μονοκατοικία προς αγορά, Αυστρία - 2.344 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 234 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 730 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος, σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα δωμάτιο κουτιών, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Τιμή : 380000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 640 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 6325 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 199000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες και ένα γήπεδο τένις.
Sankt Aegyd am Neuwalde
80
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 80 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 311 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Τιμή : 78000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 216 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 832 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ και ένας αποθηκευτικός χώρος. Η βίλλα βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα εξωτερική. Τιμή : 1690000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η φάρμα 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 180 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 743 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ και ένας αποθηκευτικός χώρος. Η φάρμα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη και ξεχωριστή. Η φάρμα περιλαμβάνει 2 γραφεία, ένα πλυσταριό, ράφια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Τιμή : 160000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 5 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 400 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1483 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ωραίο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 2 κουζίνες επιφάνειας 59 m² 25 m² με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 27 καθιστικά εμβαδού 12 m² 12 γραφεία των 32 m² 8 m² ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο και υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο 1483 m² με ψησταριά.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 505 m². Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 347 m². Τιμή : 425900€ (EUR).
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Τιμή : 75€ (EUR).
Κλάγκενφουρτ
194
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 194 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1501 m². Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, ενιαία, έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, ένα βεστιάριο, ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 1120000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 197 m². Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει γύψινα σχέδια οροφής, ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων καθώς επίσης και ευκολίες στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα σπα. Τιμή : 380000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.