Μονοκατοικία προς αγορά, Αυστρία - 2.383 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 235 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 692 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 166 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1053 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο : μια αποθήκη, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ (17 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 265000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Σάλτζμπουργκ
Προς πώληση. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 1 ορόφoυ έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2094 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 2 λεπτά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 100 m². Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 187 m² και διαθέτει 8 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1968 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ράφια, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα στεγασμένο κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 87 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα σολάριουμ 50 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα θερμαινoμενή. Τιμή : 25000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Εύκολη πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 12 m². Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 12 m².
Προς πώληση. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1000 m². με νότιο προσανατολισμό με δυτικό προσανατολισμό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία πολλούς αποθηκευτικούς χώρους : ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ.