Μονοκατοικία προς αγορά, Βουλγαρία - 769 αποτελέσματα

Προς πώληση. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας ξενώνας. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ και ένας ξενώνας. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε αδιέξοδο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3000 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση και ένας αποθηκευτικός χώρος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή από Wifi.
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια.. Τιμή : 135000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Τιμή : 109533€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Τιμή : 100000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής.
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 141000€ (EUR).
Ηλιόλουστη παραλία
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 50 m καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 70000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.