Μονοκατοικία προς αγορά, Βουλγαρία - 1.560 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια.. Τιμή : 135000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Τιμή : 109533€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Τιμή : 100000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής.
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 141000€ (EUR).
Ηλιόλουστη παραλία
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 50 m καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 70000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Τιμή : 55000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Τιμή : 12000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 5 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 117671€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Υπάρχει ένα γκαράζ. Τιμή : 75000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια αίθουσα παιχνιδιών. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα. Τιμή : 252000€ (EUR).