Μονοκατοικία προς αγορά, Γαλλία - 23.015 αποτελέσματα

Νίκαια
357, Avenue de Fabron
33160
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 160 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1985. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1847 m². Η βίλλα προσφέρει θέα στην θάλασσα και σε βουνά. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 3 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ράφια και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Saint-Julien-en-Genevois
24220
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 220 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2015. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1900 m². Προβλέπονται αποπεράτωση και ανακαίνιση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
Chalo-Saint-Mars
26260
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 260 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1850. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2200 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι, ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 100 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ ανεξάρτητο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 2500 m². Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 141 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής και έχει κατασκευαστεί το 2003 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2500 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 2 γραφεία, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο και μια πισίνα θερμαινoμενή.
Λεζ Εϊζί-ντε-Τεγιάκ-Σιρέιγ
24270
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 270 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 15000 m². Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα περίγραμμα οροφής και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστές. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ράφια, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. 570000€ (EUR) αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου).
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 550 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1869 και είναι ανακαινισμένο το 2012. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου, 6 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία με επιφάνεια 150 m². Υπάρχει ένα γκαράζ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Divonne-les-Bains
25200
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής και έχει κατασκευαστεί το 2007. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1000 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος με προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι προσφέρει θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 75 κουζίνες 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ράφια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 13 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 18ο αιώνα, το 1780 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 600 m². Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε κήπο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 15 λεπτά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 500 m².
Marnes-la-Coquette
15435
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 435 m² και διαθέτει 10 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3000 m² στο οποίο υπάρχει ένας ξενώνας 100 m². Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα πλυσταριό, μια αποθήκη, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 3000 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα θερμαινoμενή. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 230 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1070 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 3 μπάνια καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ράφια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων.