Μονοκατοικία προς αγορά, Γερμανία - 18 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 220 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1997 και είναι ανακαινισμένο το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 800 m². Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 8 άριο. Τιμή : 495000€ (EUR).
Βερολίνο
Voltairestr. 3
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι 7 ορόφων διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 495000€ (EUR).
Weissenburg in Bayern
62
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 62 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό 1 αποθηκευτικό χώρο : ένα δωμάτιο κουτιών, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα. Τιμή : 200000€ (EUR) (χωρίς κοινόχρηστα).
Προς πώληση. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Τιμή : 90000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
Weissenburg in Bayern
197
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 197 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3090 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο.. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Τιμή : 1370000€ (EUR).
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 220000€ (EUR).
Messel
60 Langgasse
5821.360
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 21360 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και καινούριο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 5 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 3 θέσεων και εμβαδού (1984 m²). Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 1000000€ (EUR).
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Τιμή : 80000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 276 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 12880 m² στο οποίο υπάρχει μια εξωτερική αποθήκη. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι.. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 314 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1105 m². Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 5 m² η οποία είναι επιπλωμένη και ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και μια πισίνα εξωτερική.