Μονοκατοικία προς αγορά, Γερμανία - 21 αποτελέσματα

Weissenburg in Bayern
481
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 481 m² και διαθέτει 17 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο το 2015. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1768 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος με προσανατολισμό νότιο ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 6 θέσεων. Τιμή : 1250000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 220 m². Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1997 και είναι ανακαινισμένο το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 800 m². Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 8 άριο. Τιμή : 495000€ (EUR).
Φρανκφούρτη
Europa-Allee 2
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 34 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα ιδιωτικό πάρκο, ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και ένα σπα. Τιμή : 1242300€ (EUR).
Βερολίνο
Rungestr. 3-7
4
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 6 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό με τοίχους από τούβλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα ιδιωτικό πάρκο και μια βεράντα. Τιμή : 996000€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 622180€ (EUR).
Βερολίνο
Voltairestr. 3
2
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι 7 ορόφων διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 495000€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 555820€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 452460€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο και μια βεράντα. Τιμή : 996170€ (EUR).
Schlüchtern
34, Ulrich-von-Hutten-Straße
64300
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο, παραδοσιακό και διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2004 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 4545 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Η βίλλα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 6 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς καθώς επίσης και 5 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 3 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 1850000€ (EUR).