Μονοκατοικία προς αγορά, Γερμανία - 16 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 170 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1970. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 11088 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ. Προβλέπονται αποπεράτωση και ανακαίνιση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα γκαράζ.
Βάισενμπουργκ ιν Μπάγιερν
712
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 712 m² και διαθέτει 25 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 32000 m² στο οποίο υπάρχει μια κάβα. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι.. Το σπίτι περιλαμβάνει μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια βιβλιοθήκη.
Προς πώληση. Αυτή η φάρμα έχει καθαρό εμβαδόν 190 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 170400 m². Η φάρμα προσφέρει μια όμορφη θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι.. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική. Υπάρχει ένα γκαράζ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 1460 m² και διαθέτει 14 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα κάστρο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με γκάζι.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 450 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία με επέκταση. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια διάπλατη βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 1568 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 7466 m². Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό βορειοανατολικό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Βάισενμπουργκ ιν Μπάγιερν
481
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 481 m² και διαθέτει 17 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο το 2015. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1768 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος με προσανατολισμό νότιο ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο, παρέχει εξίσου καλή μόνωση. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 6 θέσεων. Τιμή : 1250000€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 39000€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
3
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο. Τιμή : 39000€ (EUR).
Βερολίνο
Kurfürstenstrasse
4
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 8 ορόφων διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό πάρκο και μια βεράντα. Τιμή : 78000€ (EUR).