Μονοκατοικία προς αγορά, Ελβετία - 640 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 160 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα στεγνωτήριο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 110 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1990. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 136 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 50 m καθώς επίσης και σε ευκολίες. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Διαθέσιμο από 201 Αυγούστου 2017.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 180 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2006. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό με πέτρινους τοίχους καθώς επίσης μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 173 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης 2 θέσεων.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 236 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2001. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1990. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Υπάρχει μια μεζανίνα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 192 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2013. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Το οίκημα είναι φωτεινό. Υπάρχει μια μεζανίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο και ένα πλυσταριό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 225 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα περίγραμμα οροφής. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι.