Μονοκατοικία προς αγορά, Ελβετία - 655 αποτελέσματα

Bagnes
Chalet Athéna - Chemin de Plan-Pra, 85
35238
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σαλέ 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 238 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τακτοποιημένο και έχει κατασκευαστεί το 1998. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1003 m². Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες ξεχωριστές. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ένα κελάρι με επέκταση. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι με στύλ παλαιακό έχει καθαρό εμβαδόν 260 m² και διαθέτει 11 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1929. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 1 τουαλέτα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 288 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής και έχει κατασκευαστεί το 2011. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη και σε βουνά. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 3 μπάνια : με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 250 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1974. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Το σπίτι προσφέρει θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα κελάρι και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 400.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 350 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1966. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ένα τζάκι.. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 140 m² μια κάβα κρασιών με επέκταση. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο 34 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 172 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2011. Το σπίτι διαθέτει προσανατολισμό νότιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Τιμή : 375. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. 93000 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου).
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1945 και είναι ανακαινισμένο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1982. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 368 m². Το σπίτι διαθέτει 1 μπαλκόνι. Περιέχει εξίσου 1 τουαλέτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ.